جشنواره آشپزی دست‌پخت دخترانه در مشگین‌شهر برگزار شد

به مناسبت دهه کرامت جشنواره آشپزی دست‌پخت دخترانه در بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، جشنواره آشپزی دست‌پخت دخترانه با استقبال پرشور مردمی و با حضور ۵۵ شرکت کننده با ۱۵۰ نوع غذا در بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر برگزار شد.

هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم، فرهنگ سازی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل منطقه عنوان شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر در حاشیه این جشنواره گفت: چندین نوع غذای بومی و محلی نیز در این جشنواره شناسایی شد که بزودی پرونده ثبتی این غذاها جهت ثبت در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی آماده می‌شود.

ایمانعلی ایمانی افزود: با توجه به استقبال گرم مردم منطقه این جشنواره در سال‌های آینده نیز به شکل گسترده و به صورت منطقه‌ای و ملی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403022801619
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha